FÖRHANDSBESTÄLL BOKEN STYMPAD IDAG!

S T Y M P A D

författare

Camilla Näslund & Maria Jallow

Förhandsbeställ boken STYMPAD idag!

Fraktfritt & med extra bonusar från författarna!

 

Välkommen att förhandsbeställa boken STYMPAD idag!

KUNSKAP SOM HJÄLPER

Den sjuka sanningen bakom överviktsoperationernas konsekvenser

Camilla Näslund och Maria Jallow genomförde var sin överviktsoperation. Det blev en mardröm för båda två.  Maria genomförde en tarmshuntsoperation, (bortkoppling av 12-fingertarmen) i början på 80-talet som nästan höll på att ta livet av henne och som återställdes redan åtta månader efter ingreppet. 1995 gjorde hon en gastric bypassoperation. Camilla gjorde sin gastric by pass 2011. 

De brister och komplikationer som detta orsakade Maria gjorde att hon beslutade sig för att återställa sig efter sin Gastric bypass. Den operationen genomfördes 2016 och har gjort att Maria upplever att hon fått livet tillbaka igen. Konsekvenserna har varit svåra och många. De har båda drabbats av mycket svåra näringsbrister, felbehandlats och negligerats av svensk sjukvård. En sjukvård som dessutom har en stora kunskapsbrister om överviktsoperationer och konsekvenserna av dessa. Camilla är idag sjukpensionär pg a stora kognitiva problem med bl a balans, skadat arbets- och närminne, känselbortfall, lipödem, svåra näringsbrister, hjärntrötthet, tinnitus samt svåra kramper.

Boken Stympad är det hittills största och viktigaste bidraget till den opinionsbildning som måste till nu när dessa ingrepp blir allt mer vanligt, även på barn. I Sverige har barn opererats i en försöksverksamhet, finansierat av Svenska innovationsmyndigheten Vinnova, och nu kommer det eventuellt att bli en operation som görs inom den ordinarie vården.

 

Beställ boken STYMPAD idag!

Fraktfritt & med extra bonusar från författarna!

 

VÄLKOMMEN ATT FÖRHANDSBESTÄLL BOKEN STYMPAD IDAG!

Författaren & kostrådgivaren Anna Hallen skriver förordet till boken STYMPAD

Anna Hallén har engagerat sig länge för hela hälsan och mot överviktsoperationernas sjuka konsekvenser. Nu har hon skrivit förordet i boken STYMPAD och hennes budskap är solklart!

Ur hennes förord:

I alla mina utbildningar har jag fått lära mig att alltid ”ära mina begränsningar”. Att göra det jag är bra och bäst på men att lämna över till andra när jag inte kan. Varför finns den insikten inte i läkarutbildningen och dietistutbildningen? Sockerberoende och ätstörningar har inget med kosten eller magsäcken att göra.

Funderar du på en överviktsoperation? Gör det inte! Läs boken STYMPAD istället.
Och än en gång, jag förstår er som valt operation. Jag förstår förtvivlan och hopplösheten. Jag förstår och dömer inte. Det jag inte förstår är hur läkare som inte kan kroppens funktioner,  vågar opera bort ett mycket viktigt organ.

BOKEN STYMPAD BESTÄLLER DU HÄR

Välj nedan efter antalet bonusar du vill ta del av och hur mycket kunskap du vill ha via författarna! Mer förmåner till dig som vill ha mer kunskap.

BOKEN STYMPAD

289 KR

+ FRAKT 49 KR

Boken STYMPAD inkl frakt 338 kr skickas till dig den 25 November när boken släpps i butik

Sluten Facebookgrupp med författarna med Q & A samt livesändningar (ovärderligt och access omgående)

 

 

FÖRHANDSBESTÄLL NU

Berätta gärna i kommentarerna nedan om och varför du vill läsa boken Stympad.

Tagga den du tror är intresserad av att hitta den här sidan!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.